I dag var det som hela denna vecka, regning och plask blött. Men lite spechal med tävling på min nuvarande ''hemmaplan'' i Sunne fast har endast åkt där 2 gr, men iaf det spö regnade och snöa fysatan. Rankad 20 var jag efter ''punkter'' som nog bara insatta i denna sport förstår innebörden av det. Så om ni har lust att lära er det varsegod http://www.skidor.com/sv/Varagrenar/Alpint/Tavling/Regler/FISpunkter/
Första åket var att ta sig ner som en krigare, banan var förjävlig att jag ens kom ner är otroligt men jag gav mig fan på det. Tar mig ner på en 10:e plats inte alls dåligt i FIS tävling där 17år och upp lååångt i ålder tävlar i. 
Andra åket regnet öste ner och jag stod på start otaggad, kall, blöt och ska starta som nr 11. 
Så här såg jag ut på väg upp till start, en bild säger mer än 1000 ord. 
Tar mig ner som då ny ledare riktigt trevligt och slutade på en 7e plats. Första top tio i slalom på FIS tävling de är strångt gjort ni som förstår vad FIS är. Kollade punkterna och ja punkta 71.50 på dagens tävling, riktigt nöjd, hade 80 innan. Efter som jag inte tränar slalom och alpint på samma nivå som alla andra så har jag inte räknat med att gå så bra jämnfört med dem äldre och samma årskull. Men de är kul att både Skicross och alpint flyter på hyfsat!
Men just nu längtar jag som ett litet barn till julafton (fast till Skicrossen då) eftersom de blev en ganska lång poaus nu med tävlingar här i Sverige nästa blir en Europa cup den 20:e mars.
 
MEN just i dag längtar jag lite extra efter min bästa vän, min vapen dragare, min bättre hälft Louise Ekman 
Saknar tiderna vi fick åka runt tillsammans jämt och leva livet, allt var så himla lungt & skönt träna hos Pinnen varje helg och vara med varandra, Vi känner varandra utan & innan efter alla dagar tillsamamns men nu är ju allt förändrat och vi bor 35 mil från varandra, inte alls kul.
Förlåt för bilden louise, men fan va charmig du är, älskar den!
 
& självklart tjejen som sammanställer trion, De tre musketörerna Sara Nilsson våran egna snikare!
Älskar dom så mycket, som mina bonus syskon ja mina familjemedlämmar.